MANNomALT - Min opplevelse, min mening!
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Banandebatt!!Hele livet har vi blitt fortalt at bananen er sunn. Den gir deg energi og passer perfekt som et lite mellommåltid, før og etter trening. Mange ganger har jeg tenkt, "jeg tar en banan nå, det er jo kjempe bra for kroppen." I alle år har bananen blitt sett på som fruktens HÆRFØRER i kampen mot det usunne. 

 

Det var før Helle Bornstein åpnet kjeften!

 Bananen er livsfarlig folkens!

Denne engang så uskyldige frukten har nå blitt avslørt. I Bornstein sin vitenskapelige forskning av bananen, kommer det frem at det livsfarlige stoffet fruktsukker er MYE mer skadelig enn før antatt. I bananreporten til Bornstein viser det seg at 1 banan om dagen kan føre til flere livsfarlige tilstander. "fruktsukker forgiftning", "bananfingre", "Gulsot", "Gulfeber", "Bananben", "ekstremt BØYD holdning", "avskalling" og "overmodning" er alle beskrevet i rapporten til Bornstein.

 

Så hva gjør du nå Fantorangen?

 

I flere år har du frontet denne frukten i programmet ditt. Du og Eddie har gitt den kjelenavn som "sjøbanan", så unger skal få lyst på den forbudte gule frukten. Innerst inne har jeg alltid tenkt at du får penger under bordet av BAMA for denne aggressive produktplasseringen. Men nå som Bornstein har avslørt bananen, hva gjør du da? Den må bort fra programmet med en eneste gang. Du kan ikke snakke varmt om en frukt som kan føre til overmodning hos barna. Jeg foreslår at du nå skifter fra "sjøbanan" til "jungelbrokkoli" inntil Bornstein velger å ødelegge den grønnsaken også!!

 

Men HELT seriøst!

 

Så litt på God morgen Norge før jobb i går. Der var det 10 minutters debatt om Bananen, mellom Bornstein og en eller annen Oldschool treningsdame. "Jaja, nå er det lite å snakke om i verden" tenkte jeg for meg selv. Men tror du ikke Bornstein møtte opp til NY diskusjon i GMN i dag også? HÆ? 2 dagers debatt om bananen? Etter dagens intense debatt var det et lite nyhetsinnslag om ny anti-terroraksjon i Belgia.

 

Bilderesultat for terror i paris 2015

Disse 2 bildene setter egentlig hele greia i perspektiv for deg. Nå har vel denne kostholdsdebatten gått litt langt eller? 

 

MANNomALT

(i dag om banan)

 

#Banan #Trening #kosthold #Debatt #Teit #mannomalt

  • Les mer i arkivet Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015
    hits