Han skriker "hore" etter barna våre! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Han skriker "hore" etter barna våre!"En grå varebil med reg. nummer JN 49376 er observert ved den lokale matbutikken i dag. En mann med jeans og grå t-skjorte prøver å lokke til seg barn med godteri og gaver. Vennligst spre budskapet på facebook, slik at foreldre kan advare barna sine!"

 

Det er ikke sjelden disse meldingene dukker opp på facebook. Vi gjør alt i vår makt for at barna skal få et bevisst forhold til farer som er forbundet med fremmede menn, som tilbyr gaver og snop. Men, på juletrefest, da er alt lov!

Bilderesultat for juletrefest

(Bildet er passende nok tatt fra kirken.no)

 

"Se der lille venn, der er det en fremmed mann som vil gi deg en gave. Gå og sett deg på fanget hans, så får du sikkert noe godt"

Jada, i dag er det duket for årets juletrefest. Der vil jeg at "gullet" mitt skal slippe frykten for store, tildekte og brautende menn som tilbyr han noe godt. Jeg kommer til og med til å oppfordre han til å sette seg litt på fanget til den skjeggete mannen som på magisk vis dukker opp en gang i året.

 

"Ho Ho Ho" 

Det er de velvalgte ordene han bruker når barna sitter på fanget hans. Jeg vet ikke med andre barn, med ungen min har Ipad og tilgang til net-flix. Det er nok ikke lenge før han forstår betydningen av ordet som den fremmede mannen skriker ut i luften, mens han spretter opp og ned på det feite låret hans. 

En ting er hvordan man ser ut og hva man sier, en helt annen historie er hva man faktisk velger å ha på seg i møte med barna våre. Jeans og grå t-skjorte høres veldig uskyldig ut i forhold til en rød drakt som minner mest om en u-trendy morgenkåpe. Vi vet alle hvor "vanskelig" det er å ta av en morgenkåpe? Dra litt hardt i "beltet" for å avdekke hva man bærer under. 

Og vet du hva den feite fremmede har under den rød drakten sin? Nei, det vet du ytterst lite om. Kanskje han bærer Kari Traa ullundertøy? Stilongs fra Hennes eller kanskje han rett og slett ikke har noe under? Det står det ingen ting om i de kjente og kjære fortellingene om den store, tykke, brautende og totalt fremmede mannen som barna skal omfavne og glede seg til å møte et par ganger i året?

Bilderesultat for Ho Ho Ho

Nei, guttungen min er redd for han karen der. Han dukket faktisk opp hjemme hos oss på julaften i år. "Prompen" hadde gledet seg lenge, i mange uker faktisk. Men da den totalt fremmede og tildekte mannen faktisk ringte på døra, fikk pipa en helt annen lyd. Han krøp under armen til a mor, ville ikke se på det suspekte besøket engang. 

Og godt er det.

"Hei, skal du gi noe til guttungen min? Jeg kjenner deg ikke, så han kan sitte på fanget til mor, mens jeg står sånn ca. 20 centimeter bak deg, med knyttet neve og aggresjon i blikket. Gi meg en grunn a......."

 

Vær forsiktig gutten min. Ikke ta i mot ting fra fremmede mennesker, det kan faktisk være litt farlig. Men han der, han med skjegget, morgenkåpa og tildekt ansikt, han kan du hoppe på låret til mens han skriker "hore" ut i luften gjentatte ganger, litt som en julenisse med tourettes!

 

Skjønner godt at guttungen er redd julenissen jeg, det skal han være!(MANNomALT)

 

Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Jul #julenisse #juletrefest #barn #barndom #etterlysning #fremmed #redd #godteri #gaver #blogg #blogger #mannomalt

  • Én kommentar


    Victoria Larsen07.01.2017 kl.12:20

    Helt utrooolig... :o

    Skriv en ny kommentar

    hits