Norsk politikk, helt uvesentlig? (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Norsk politikk, helt uvesentlig?På julaften slo det meg, er det dette som er Norsk politikk? 

 

Jeg sto i kassa på vinmonopolet for å handle inn siste rest til julefeiringen. Ja, for meg er dette blitt essensen av Norsk politikk, jeg kan handle på polet på selveste julaften. Slik var det ikke før i tiden, fantastisk!


 

Har vi det så bra, at det er disse småtingene som skal avgjøre om regjeringen gjør en god jobb? Er spørsmålet om hvem som skal styre egentlig bare helt irrelevant? Selv Fremskrittspartiet har jo ikke klart å skape de store forandringene eller skandalene for folk flest

 

Flyktnings"krise", innvandring og den skumle Islamiseringen!

Ble vel egentlig aldri den store krisen som mange forutså. Vi misbruker ordet krise i denne sammenhengen. Krise, det er det i Hellas, der kom det ca. 100.000 flyktninger på årets første 6 måneder.

Ikke misforstå meg nå, det ble, og er fremdeles krise for mange mennesker rundt om kring i verden. Men den enorme tilstrømningen med flyktninger kom vel egentlig aldri til Norge?! Ja, kanskje det er regjeringens "fortjeneste" da?

Sylvi Listhaug kan vel få litt anerkjennelse for akkurat den, eller? Tja, det kan du avgjøre selv. Men vi må nok se det i sammenheng med den samlede europeiske tilnærmingen til flyktningstrømmen. Så, hadde det vært så mye annerledes med en annen regjering? Nei, jeg tror ikke det.

 

Men du, nå kan Cecilia Brækhus bokse i Norge!

MANN om ALT sitt bilde.

(Min lille boksehelt!)

 

Mulig jeg legger hodet på blokka her, men det har jeg behov for i romjula:

Integrering er et viktig politisk punkt. Men hele integreringspolitikken i Norge blir overskygget av det enorme nett-trollet som omfavner alle kritiske utspill når det kommer til Islam, flyktninger og integrering. Jeg tror folk flest er drittlei usaklige utspill som har til hensikt å spre fremmedfrykt og hat, det blir bare så forbanna usaklig. Politikerne drukner blant selvutnevnte Islamkritikere som synser om ribbe, svor, aquavit og andre juletradisjoner.

 

Det er de som egentlig er hylekoret, de som vrir hele innvandringspolitikken over på juletradisjoner og frykt for det ukjente. De som støtter oppunder skildringer av at Norge er på randen av borgerkrig og oppløsning. De tar tak i noe politisk konkret og løfter det til noe ugjenkjennelig og forvridd. Men det gjøres bak tastaturet og ikke i regjeringslokalene, ergo er det ikke politikk!

 

Regjeringskrisen 2016, igjen misbruker vi ordet!

Det var fullstendig "krise" i den Norske regjeringen for et par måneder siden. De fire partiene klarte ikke å bli enige om bilpakka, det er jo helt "KRISE"? De klarte ikke å bli enige om utslipp, avgifter og andre "livsnødvendige" saker for oss, folk flest. Det var kanskje krise for de involverte partiene, men den vanlig mann i gata....... Nei, ingen krise!

Hele saken minner meg om fire småbarn som skal samarbeide om å bygge sandslott, men hvem skal få ha den gule spaden først? Ikke undervurder makten som følger med den gule spaden, det er ikke til å kimse av. 

Tror du at du hadde merket forskjell i hverdagen din, hvis de faktisk ikke ble enige, og noen andre måtte trå til.......?

 

Husk at du nå kan spille poker i Norge, helt lovlig!


 

Poenget mitt er følgende: Har Norsk politikk så utrolig lite å si for folk flest, at det er de punktene jeg har skrevet med fet skrift i kursiv som avgjør om jobben er godkjent? I de store spørsmålene skjer det ingenting merkbart. De skylder på hverandre og fraskriver seg alt ansvar hvis noe går i mot. "Vi får ikke det igjennom fordi....... ", "Vi må ta hensyn til.......", "De gjorde det umulig da......". 

Jeg sitter med en følelse av at media og diverse "krefter" på Internett blåser opp Norsk politikk til et nivå det faktisk ikke hører hjemme på. Det finnes ingen "kriser" i Norge for øyeblikket. Ikke misbruk det ordet, når andre mennesker faktisk befinner seg midt i en. Ja, ordet krise er vanskelig å definere, men det er IKKE "bilpakka" eller "flyktningstrømmen" som egentlig bare uteble.

 

Men husk de "viktige" politiske bragdene: Nå kan du handle inn alkohol til det lovlige pokerlaget ditt nyttårsaften, samtidig som Cecilia Brækhus banker en annen dame helseløs i Oslo Spektrum!

 

DET er Norsk politikk!

 

(MANNomALT)

Kanskje vi skulle stiftet vårt eget parti og gått til valg på kjernesaken vår: Mer reker i rekesalaten!

Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Politikk #regjeringen #blå #rød #blokker #samarbeid #kriser #islamisering #innvandring #flyktninger #blogg #blogger #mannomalt
 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits