Frieriet! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Frieriet!Vi hjelper leger som jobber i krigsherjede områder. Vi hjelper flyktninger på rømmen fra krig og forfølgelse, vi hjelper enkeltbarn med finansiering av behandlinger i utlandet, vi hjelper uteliggere med et varmt måltid og vi hjelper MANGE andre store hjelpeorganisasjoner med deres arbeid. Klapp deg selv på skulderen hvis du har hjulpet noen i det siste! 

 

Men, kan vi nå rette et lite øye på barn som ligger på sykehus i vårt eget land? Vi gir til så mange andre, så kanskje det holder med et lite blikk? Bare titt litt på de små barna som av diverse grunner må oppholde seg på sykehus, hva kan vi gjøre for å hjelpe de? De opplever ikke hungersnød og farefulle reiser gjennom fremmede land, men de ligger tross alt på sykehus av en grunn, de er jo ikke friske. 

 

De må ikke gå 10 km for å finne vann, men en del av disse barna kan ikke forlate sengen sin. Skal vi rette et lite fokus på å bedre den kjedelige hverdagen deres, med sterile vegger og lite fysisk aktivitet?

Bilderesultat for sykehusklovnene

De trenger ikke hjelp av leger uten grenser, de har verdens beste helsevesen i ryggen. Men uansett hvor flinke helsepersonellet er, ligger de på sykehus, det er ALDRI noe gøy!

 

Kanskje vi kan hjelpe noen som jobber for å hjelpe barna våre, når de blir syke? Ikke med medisiner og opptrening, men med humøret og livsgnisten. De som jobber for å fylle de kjedelige sykehuskorridorene med smil, latter og glede. Kan vi ikke gi de litt større økonomiske muskler, så de kan gi et lite barn en morsom og meningsfylt stund, hver eneste dag? Kanskje vi kan hjelpe de som har har hatt noen forferdelige måneder i det siste, nemlig de kuleste menneskene på et sykehus, sykehusklovnene!

Bilderesultat for sykehusklovnene

Det var nok ikke like lett å glede de syke barna når klovnekostymet plutselig ble assosiert med skremsel, frykt og IDIOTI i oktober måned. Drittunger og voksne menn med spesielle utfordringer i hjernebarken gjorde det sikkert ikke lett å være en ekte klovn på sykehuset!

Nå har noen lite empatiske sjeler bestemt seg for å drive svindel i sykehusklovnenes navn. De har samlet inn betydelige summer fra godhjerta støttespillere som gir i god tro. Så hvis telefonen ringer og det samles inn penger for Sykehusklovnenes avdeling i Brasil, er dette bare svindel! Det er bare et menneske som mangler noe vesentlig, som prøver å lure deg og din giverglede!

 

Kjære enkeltperson, bedrift, foretak, idrettslag, forening, korps eller lignende!

Jeg har ihvertfall rettet MITT blikk mot sykehusene og gledesprederne som utgjør sykehusklovnene

100.000 kr er målet mitt, og det er 9 dager igjen av innsamlingen min. Jeg og noen få, men flotte mennesker har samlet inn 5000 kr allerede. Ikke den største summen, men herregud da, det er penger som klovnene trenger for å fortsette sitt magiske arbeid. 

 

Nå frir jeg til deg og dere!

Jeg vet du hjelper alle andre, jeg vet også at mange har litt trang økonomi i Desember, tro meg, jeg vet det! Men uansett, jeg håper du kan hjelpe de hardt prøvede sykehusklovnene også. Eller nei, jeg håper dere finner det givende å hjelpe barn som ligger på norske sykehus med smil, latter og glede i en ellers trist hverdag.

Alle barn kan komme til å trenge en klovn en gang!

 

Jeg frir til deg, du som leser innlegget mitt. Jeg ber deg om å bidra i innsamlingen min. Jeg ber deg om å gi av ditt, til sykehusklovnene som gjør et fantastisk stykke arbeid for ALLE barn og pårørende på mange norske sykehus. Det klovnene gir barna, kan ikke måles i penger, det er uvurderlig. Men vi kan hjelpe, vi kan gi penger, for å gi ENDA flere barn mulighet til å møte de herlige sykehusklovnene!

 

Under finner du lenken til innsamlingen min, jeg mangler 95.000 kr for å nå målet mitt. Innsamlingen slutter på selveste julaften, da håper jeg at 100.000 kr kan overbringes til sykehusklovnene i Norge! Husk at alle monner drar, selv om du "kun" velger å donere en liten 10-er.

INNSAMLINGEN FINNER DU HER!

(Du trenger kun kortinformasjon, ingen bankID eller kodebrikke. For å bidra på min innsamling er det dessverre ingen mulighet for å benytte Vipps. Hvis du fremdeles vil støtte klovnene via Vipps er nummeret: 10221

 

Gi, del innlegget, tagg mennesker, tips andre og gjør det DU kan!

 

Takk!

Eirik Wold Falla

(MANNomALT)

 

Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Hjelp #donasjon #frieri #støttsykehusklovnene #barn #barndom #magi #inspirasjon #Glede #flott #blogg #blogger #mannomalt

 

  • Én kommentar


    Victoria Larsen15.12.2016 kl.22:59

    Håper du har en fin kveld :-)

    Skriv en ny kommentar

    hits