Hold it in og push it up........JULEBORD! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Hold it in og push it up........JULEBORD!Sikkert mange som har brukt eller har planer om å bruke den lille sorte i nærmeste fremtid. Men under der da? Hva er det egentlig som befinner seg der?

 

Du lurer ingen, eller kanskje du faktisk lurer en eller annen stakkars mann, men ikke meg, jeg veit hva du driver med. 

Jeg vet hvor høyt opp du drar den nyinnkjøpte hold-in strømpebuksa di. Jeg vet at du sparker rundt i luften som en bikkje som skal pisse, bare for å få dratt den over låra og rumpa. Også hopper du litt rundt inne på soverommet for å få dratt den over fjorårets mislykkede nyttårsforsett, altså magen. Også vet jeg at du drar herligheten så høyt opp at den burde egentlig bli kalt hold-in-onepiece.

Bilderesultat for Hold in 

(Faktisk helt sjukt hvor høyt du drar den opp! Bildet er lånt fra kk.no)

Sånn, da har du presset kroppen inn i en strømpebukse som var på størrelse med en sokk, før du startet prosjektet ditt. Alt er sammenklemt og litt gjemt for allmennhelten. Nå har du skjult alt det vidunderplagget klarer å holde på plass, på tide å sette brystene på utstilling.

Ja nå er det julebord, og brystene skal vises frem, helt på grensen av det som er forsvarlig. Det faktum at du har ammet 4 barn spiller ingen rolle denne helgen. Den fantastiske push-up tingen skaper en illusjon om at ALLE har bh-størrelse E, og at det gjennomsnittlige kvinnebrystet veier 2 kg og peker RETT FREM.

Relatert bilde

(Sorry Fladen, men av en eller annen grunn dukket du opp da jeg googlet ordet kløft. Tilgi meg!)

 

Men det jeg egentlig lurer på er følgende: Hva skjer hvis noen hadde snittet litt i strømpebuksa? Litt sånn som når du har kjøpt ny madrass til senga. Når du lager et lite snitt i den rullen, hva skjer da? Jo, da kommer hele madrassen som skutt ut av plasten.

Er det samme greia?

Når du kommer hjem fra julebordet og skal kle av deg, hvordan foregår den prosessen der? Den lille hold-in strømpebuksa, er det mulig å få den av, eller må det snittes i kantene? Er det sånn at den virkelige kroppen din bare "ramler" ut og nedover mot gulvet? Og bh-en da? Når den endelig gir etter og spretter av, hva skjer da? Går du da i "puppelesten" igjen? 

Sokkelesten...........Puppelesten.........tyngdekraften......... Tooog du han?

 

Det var faktisk en god kollega av meg som fikk meg på denne tanken. Hun skal forbli anonym, så vi kaller henne "E"Lise i dette innlegget. Men uansett, siden fredagens julebord har jeg tenkt en del over hold-in og push-up fenomenet. Nå ser jeg bare en HAUG av hold-in strømpebukser og push up bh-er som er på diverse julebord rundt om kring. Der får de masse oppmerksomhet av gamle komfirmasjonsdresser som er lagt ut 17 ganger siden tusenårsskiftet. Fremdeles er de så trange at knappene står og vibrerer, truer resten av selskapet med øyeskader hvis de nærmer innehaveren av den grå bertonidressen som ble kjøpt på mai-salg i 1997.

 

Hvordan ser du egentlig ut, under alle vidunderklærne? Av en eller annen grunn ser jeg for meg en halvstekt belgisk vaffel?!

Bilderesultat for tykk belgisk vaffel

 

MANNomALTFølg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Julebord #kjole #trangt #hold-in #push-up #tyngdekraft #vaffel #belgisk #jaja #blogg #blogger #mannomalt

  • Én kommentar


    sølvi waage04.12.2016 kl.21:35

    he,he. Herlig. Ja du kan undre:) Ha en flott søndagskveld:)

    Skriv en ny kommentar

    hits