Morrabrød! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Morrabrød!Det er mange utfordringer knyttet til det å være mann. Du tror kanskje at vi har det lett? 

 

nocturnal penile tumescence

Det er det vitenskaplige navnet på det berømte "morrabrødet" som vi menn må slite med. Brødet bakes over natten, du har ingen kontroll på det, ingen stemmerett. Nattesøvnen kan ha vært preget av mareritt om de verste ting du kan forestille deg, men det spiller ingen rolle. Vi våkner ofte med en ukontrollerbar ereksjon som ikke vil la seg temme. Det er i og for seg greit det, men det knytter seg også store utfordringer til det steinharde "brødet". Du må jo pisse! 

Dette er en historie om en av de største utfordringene vi menn står ovenfor, nesten daglig. Det var en gang........

Dassen står rett foran trynet hans. Det er ikke mulig å vente lenger, nå  han pisse. Vanligvis lemper han den bare ut, sikter så godt han kan og lar det renne. Den varianten er umulig med nocturnal penile tumescence (Morrabrød). De andre beboerene synes det er litt småekkelt med morrapiss på taklistene, så han må faktisk finne et annet alternativ.

Her er det bare å sette seg ned!

Han setter seg på dassen, men problemet er fremdeles like stort og hardt. Selv om han nå sitter på toalettet, peker brødet i samme retning som det gjorde for 30 sekunder siden, nemlig mot stjernene. Prosjektet fortsetter.....

Han AKER seg bakover på doringen for å kunne "brekke" brødet ned i toalettet. Du tror kanskje det bare er å bøye det? Nei, det brødet er som regel så hardt at å "brekke" eller bryte er mye mer dekkende. Er nok overstekt! 

Bilderesultat for morrabrød

(Dette bildet er fra kostnytt.no)

Nå har han akt seg helt tilbake på toalettet og ryggen er limt inntil den iskalde sisternen, men brødet er like uhåndterlig. Han misliker å stryke manndommen sin langs den forbanna ekle kanten under do-setet, han må fortsette å jobbe litt..... 

Løsningen blir å AKE rumpa oppover sisterna samtidig som han bøyer hodet fremover for å oppnå en vinkel, som gjør at brødet peker LITT mer rett ned i dass når han "knekker" alt det tøy og remmer kan holde. Brødet blir ikke noe "mykere" av all denne behandlingen, det er ikke sånn det funker!

Så står han der da, som en dritings alpinist i hockeystilling. Det er lett å miste balansen, men gjennom generasjoner med morrabrød har vi menn lært oss kunsten, å pisse med harding.

Bilderesultat for morrabrød

(Bildet er tatt fra nattogdag.no)

Så ikke tro at vi har det så lett. Vi har våre egne utfordringer, på lik linje med menssmerter og overtenking. 

 

(MANNomALT)  

 

Helt uten filter!  

 

Følg meg på:
 

Facebook

Instagram

 

#Morrabrød #utfordringer #vanskelig #problemer #tøft #liv #mann #mannproblemer #blogg #blogger #mannomalt

 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits