Stillheten, tankene og uvissheten! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Stillheten, tankene og uvissheten!Det er en litt snodig stillhet i dag, et tomrom som skal fylles. Men er det egentlig noen som vet hva som kommer?

Bilderesultat for stillhet
(Bildet er fra forskning.no)

 

Stillheten er fremtredende i dag!

En stillhet som er til å ta og føle på. Det er så stille her, det er helt tomt. Jeg er alene med tankene og den påtrengende følelsen av stillhet. Ja, det føles faktisk tomt. Sikkert mange som har det sånn i dag. Vet liksom ikke helt hva som skjedde!

 Det er rart, USA er så langt unna, men likevel så nærme? Nei, jeg vet ikke hva jeg føler jeg, bare stillhet. Han vant, men hva betyr det, hvem er han egentlig? Vet amerikanerne noe jeg ikke vet? Kanskje han er farlig for verden?

Stillheten blir sterkere og en liten klump bygger seg opp i magen. 

Farlig? Hvordan kan en mann være farlig for hele verden? Han kommer ikke til å styre showet alene vel, han har jo folk rundt seg. Tviler på at han er direkte farlig for fred og samarbeid på tvers av landegrenser. Eller.....?

 

Nei vet du hva? Jeg vet for lite om Donald Trump og Amerika til å uttale meg.

De fleste mennesker vet nok for lite om den påtroppende presidenten. Han har kjørt en merkelig, men effektiv linje under hele valgkampen. Drittslenging og mildt sagt merkelige forslag har overskygget hans virkelig synspunkter på ting. Det er veldig lite snakk om hans faktiske politikk, og det er skremmende! 

Jeg aner ikke helt hva han står for, det tror jeg de færreste nordmenn egentlig har fått med seg. Eller, jeg tror faktisk ikke amerikanerne vet det heller. Jeg tror ikke de vet helt hva de har gjort, jeg tror ikke de kjenner sin neste president. Det blir ihvertfall spennende fremover, det blir nervepirrende å se hvem som blir president i USA. Vi har sett en mann, men ingen vet hvem han er.

 

Han kan ikke være så dum?

Bilderesultat for Trump

Han har blitt valgt til president i verdens mektigste land. 20. januar blir han verdens mektigste mann. Han må jo ha noen utrolige egenskaper som jeg ikke ser på grunn av den lange avstanden over vannet, til drømmenes land. Han har vunnet valget, gått fra forretningsmann til president i løpet av 18 måneder. Han må jo egentlig være et unikum av et menneske? Men igjen, det tror jeg ingen egentlig vet.

Jeg aner ikke, kanskje Lahlum kan svare, men jeg tviler. Ingen vet helt hva som vil skje nå, kanskje han ikke vet det selv enda? Kanskje han egentlig ikke har peiling på hva han skal gjøre nå, kanskje han bare vil være president utad og la andre styre ting i kulissene? 

Jeg tror ikke han helt vet hva som skjedde selv. Mulig er det ihvertfall at ballen har rullet for fort , og at han aldri klarte å ta den igjen før den traff veggen og han vant valget. 

 

Nei, vi får bare vente til stillheten brytes. Da får vi se hvem som blir Amerikas neste president, og da får vi virkelig se han. Uansett, Trump har MYE å bevise!

 

(MANNomALT)Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Amerika #Valg #Trump #USelection #valgnatt #nyheter #tv2 #blogg #blogger #mannomalt

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits