Hæ? Vixen sa du? (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Hæ? Vixen sa du?Nå er det den tiden igjen. 100-vis av bloggere skriver innlegg om denne Vixen-prisen. Det er desperasjon å spore i mange av innleggene. Og nesten alle starter slik: "Vixen 2016. Hei fininger, nå må dere nominere meg." Også er kommentarfeltet sterkt preget av hjertehjertesmilefjes-viruset!

 

Nominert?

Jeg aner ikke helt hvordan man liksom blir nominert til denne greia. Må du bli plukket ut? Nominert? Bestikke noen eller ligge deg til en nominasjon? I så fall er flere av disse helt utelukket for min del. Vi har lite penger og den eneste som får "nyte" denne pappakroppen er "fruen". Tviler sterkt på at prestasjonen er så god at jeg fortjener en pris! 

Men hei, hvis du virkelig liker meg, feel free, nominer meg. Bare ikke forvent deg penger eller betaling i natura, da blir det bare grining og dårlig stemning!

 

 Kandidater

Nei. Hvis ikke jeg får flashet nippelen min i beste Sophie Elise-stil på den røde løperen, da synes jeg at hele utdelingen bør forbigå i stillhet. For det første ville jeg vært desidert best i baren. Der ville hverken mat-, hud-, pappa- eller underlivsbloggere hatt en sjanse. Kanskje jeg skulle tatt med meg "fruen" også? Vi hadde sovnet halv ti, med focacciabrødet til treningsfrue som pute under gallamiddagen. Ikke undervurder fenomenet barnefri, da kjører vi på, helt til værmeldingen på Tv2 er ferdig!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
(Og dette var FØR vi fikk barn.)
 

Nei jeg burde være med, det har vi slått fast nå. Men det store spørsmålet er vel i hvilken kategori jeg burde bli nominert. Jeg har tittet litt på de kategoriene som finnes og det er et par jeg IKKE burde være med i. For eksempel den med folk som har gjort bloggen sin til big buisness, folk som er litt gründere. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tjente endel tusenlapper forrige måned på grunn av et innlegg som gikk viralt, men ellers er det skrøpelig. Litt klær fra blâklader og en sparkesykkel, that`s it egentlig. Men jeg har funnet min kategori......

 

Årets stjerneskudd!

Et nytt stjerneskudd på blogghimmelen står det på hjemmesiden. Det må jo være meg? Ihvertfall hvis vi tar bort ordet stjerne. Ja, jeg er et SKUDD i blinde, det er det jeg er. Jeg skyter meg inn i forvirrede sjeler, og legger igjen et visittkort i form av et stort spørsmålstegn. Du vet ikke hva som traff deg, du vil ha mer! Eller kanskje et "lucky shot" passer bedre? Jeg bommer en god del men treffer blink en gang i skuddåret. 

Nei nå har jeg det. jeg er et sånt skudd, sånn som gjør at du får knekk i bena og generelt dårlig holdning, sløv tunge og soveplass på cella. Et skudd du blir avhengig av, på godt og vondt, eller bare vondt. Ja det er meg, et SKUDD!

 

Sånn, ble du noe klokere? Nei ikke jeg heller. Men hvis du vil nominere meg, så gjør det som årets skudd da!

 

(MANNomALT)


(Se for deg dette mannebeinet på den rød løperen da, grrrrr)

 

Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Vixen #blogg #blogger #mann #mannlig #pris #vinner #skudd #stjerneskudd #nominasjon #mannomalt
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits