Bare 5 dager etter fødselen! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Bare 5 dager etter fødselen!Dette er et innlegg jeg har kviet meg til å publisere. Kjente bloggere har vist frem kroppen sin på sosiale medier bare dager etter å ha presset ut en unge. Er det virkelig slik man BURDE se ut etter en fødsel? Endelig har kona gitt meg lov, kroppspresset blir ihvertfall ikke noe mindre etter dette innlegget.

 

Jeg husker følelsen, den rare følelsen av frykt og redsel. Dette var VÅR unge, vi hadde lagd det lille mennesket, vårt ansvar. Det skjer veldig mye med kroppen, både før, under og etter en fødsel. Ingen mennesker er like, og det er kanskje det viktigste å husk midt opp i denne debatten

 

Det er ikke noe poeng i og vente noe lenger. Her er magen min, bare 5 dager etter fødselen!


 

Dette er meg, dette er sannheten. Jeg føler meg fantastisk! De timene jeg la ned på SATS i uke 39 ga virkelig uttelling på fødselskroppen. Du ser gode antydninger til six-pack, bare 5 dager etter at "prompen" kom til verden! (De kjærlighetshåndtakene er bare så "fruen" skulle ha noe å holde i da guttungen var nederst i løpet.)

Nå sier ikke jeg at alle skal se slik ut. Jeg forstår at folk er forskjellige, og at alle har forskjellig utgangspunkt. Men jeg bare nevner det: Ved å trene daglig, spise bananer, kutte sukker og drive nakenyoga kan ALLE se slik ut. (Det er IKKE vanskelig å stå i LOTUSposisjon i uke 37.)

 

Selve fødselen var en slitsom affære. Den strakk ut i tid, og som følge av det har kroppen blitt merket for livet.

Dette er ett av strekkmerkene jeg pådro meg under fødselen. Men jeg tror at den hyppige bruken av bodylotion igjennom hele graviditeten, har hindret de verste strekkmerkene på kroppen min. Dette er et fantastisk tips til alle mennesker som vil se smashing ut etter fødselen: smør mage, rumpe og lår 27 ganger i døgnet i 40 uker, da blir huden elastisk og vil sprette tilbake på plass. Du vil føle deg som en 18-åring igjen!

(Nei søren, det der er arret etter jeg fjernet blindtarmen.)

 

Alle har et ansvar for å se bra ut.

Ta deg gjerne en dag eller to fri, men husk at du er et forbilde for den lille babyen. Jeg forstår at man blir sliten av oppholdet på sykehuset, men kom deg tilbake på hesten igjen. De har miniSATS der jeg trener. der har de skreddersydde treningsopplegg for babyer på 3 dager og oppover. Tren, gjør det til en greie dere gjør sammen. Ungen klarer seg fint uten oss i 2-3 timer, fordi vi må ta vare på kroppen vår!!

 

Til slutt:

Debatten om hvordan man skal se ut etter en fødsel har igjen skutt fart. Den er like dum og like uinteressant som forrige gang. La meg prøve å ta liv av den, en gang for alle:

Wow du ser jo helt sykt bra ut, utrolig bra faktisk! Uansett hva du har gjort, godt jobba!! 

Alle som ikke ser ut som en glamourmodell etter fødselen. Godt jobba, du har gitt liv til et menneske! Kanskje det er dette som er normalen? 

Klarer man ikke å glede seg på vegne av andre, bare fordi man ikke har en smashing figur dager etter fødsel selv? Bare fordi det etter din mening, gir et feil inntrykk av hva som skjer med kroppen etter en fødsel? De aller fleste ser ikke ut som diverse bloggfruer etter en fødsel, men gjør det noe da? Kropper er forskjellige, noen går tilbake til "normalkroppen" sin kort tid etter fødsel, noen bruker lenger tid. Gjør det noe? Uansett kropp og størrelse, det finnes ingen FASIT. Du har ihvertfall gjort en strålende jobb! 

 

Til alle andre menn som leser dette: Hvordan så du ut etter fødselen? Det er faktisk en mye mer interessant diskusjon!

 

(MANNomALT)Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#fødsel #barn #trening #baby #kropp #press #diskusjon #latterlig #goodwork #modell #blogg #blogger #mannomalt

 

 

 

 

 

 • 4 kommentarer


  Anne-Merete08.10.2016 kl.13:27

  Fantastisk innlegg :)
  finesskaroline.blogg.no08.10.2016 kl.19:24

  Haha No lo eg godt! Endelig noen som har forstått det! Ha en super helg! :)
  Gründerenke08.10.2016 kl.21:54

  morsomt innlegg :D Laget ett selv om postpartum bilder, ta gjerne en titt :)
  JULIE WINGE09.10.2016 kl.23:21

  Dagens tekst;)))

  Skriv en ny kommentar

  hits