Dagen i dag! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Dagen i dag!Dette blir et kort og presist innlegg om dagen i dag, og alt oppstyret rundt mitt forrige innlegg: "Manne"gruppa Ottar.

 

Jeg takker først og fremst alle som har lest, delt og kommentert innlegget. Oppmerksomheten har vært helt uten sidestykke, og jeg fatter fremdeles ikke at et 6 -siffret antall mennesker har lest det jeg skrev etter at "prompen" hadde lagt seg i går kveld. Det var som alltid, mine tanker, mine følelser. Ikke noe planlagt, ikke noe tanke bak. Bare mitt personlige syn på hele den mye omtalte gruppa, Mannegruppa Ottar.

 

Dama i telefonen spurte vennlig:

"har du opplevd noe hets, som følge av innlegget du publiserte?"

"Jeg har alltid ønsket meg et modent nett-troll, så endelig fikk jeg føle på det."

Det har vært innom et par nett-troll på bloggen min i dag, men det er jo bare kult. Jeg tipper det er den samme 1% som har ødelagt Manngruppa Ottar også. De er vel litt forbanna, og det skal de få lov til å være.

Det eneste som irriterer litt er at de faktisk ikke leser innlegget mitt FØR de kommenterer. Altså ting de tar opp, det har jeg skrevet om allerede. Vi er faktisk ganske enige. Det handler om 1% av den gruppa, 360 menn, ikke 36.000. (27000 nå da)

 

Jeg kunne skrevet et innlegg på rundt 50.000 ord i dag. Om kommentarene og følelsene rundt all oppmerksomheten, men det skal jeg ikke gjøre. Det jeg SKAL gjøre, er og anbefale deg å skru på TV2 (god morgen Norge) i morgen tidlig klokken 07.40 Da skal jeg snakke om innlegget, den beryktede gruppen og sikkert litt om mine egne følelser midt oppi alt oppstyret rundt meg og mitt innlegg.

 

Så jeg håper du er våken, jeg håper du vil følge med og jeg håper du fremdeles engasjerer deg! 

 

Ha en deilig kveld folkens, vi snakkes sikkert i morgen. ;)

 

Stay tuned

 

(MANNomALT)Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#Mann #blogg #blogger #menn #humor #ironi #hets #kommentarer #mannomalt

 

 

 

 

  • Én kommentar


    Dina07.10.2016 kl.11:53

    Fantastisk og levende beskrevet. Setter stor pris på bloggen din.

    Skriv en ny kommentar

    hits