Så skjedde det igjen, overgrepssak i barnehage! (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Så skjedde det igjen, overgrepssak i barnehage!Først må jeg bare si at jeg tenker på de involverte barna i disse nye overgrepstilfellene i Bergen. Må barna få all den hjelp de behøver og trenger i tiden fremover. Det samme gjelder selvfølgelig deres foresatte som sikkert også sitter med mange mørke og triste tanker akkurat nå. Jeg tenker på dere alle sammen!

 

Hva bør gjøres fremover?

De aller fleste barnehager har helt sikkert iverksatt veldig mange tiltak allerede. Det kan godt være nettopp derfor slike saker faktisk blir rullet opp fra tid til annen. Men det er nok endel tiltak som dessverre må iverksettes for å gjøre det veldig mye vanskeligere å begå overgrep mot barn i barnehagen. Åpne stellerom, eller ihvertfall stellerom med fritt innsyn (glass i døra) har sikkert de fleste barnehager allerede. Vannlekerom bør også ha glassdør eller åpne dører under selve vannleken. Her bør det vel også være flere voksne tilstede. Politiattest har vel alle faste ansatte på plass, men har vikarer det? tidlig- og senvakter hvor man er alene med barna? Jeg håper ikke det må vurderes, men kan jo være tenkelig! 

 

Flere utdannede menn inn i barnehagen!

Det høres kanskje rart ut, i og med at alle tilfellene av seksuelle overgrep i barnehagen gjennomføres av menn. Det vi trenger er flere menn som søker utdanninger knyttet til barnehager, SFO og lignende. Menn som gjør et bevisst valg på at de vil arbeide med barn fordi interessen ligger akkurat der, hos barnet og dets vesen. Menn som er genuint interessert i barns utvikling og til en hver tid vil kjempe for alle barns beste, det er det vi trenger. Jeg tror det er YTTERST få menn som vil gå igjennom flere års utdanning for å få tilfredsstilt slike syke seksuelle behov som vi dessverre ser på nyhetene i dag. Så gutter, søk utdanning og kom dere inn i barnehager.

 

99,9 % av alle menn i barnehager er fantastiske!

Alle disse gjør en utmerket jobb i dag. De brenner for jobben sin, og de brenner for at alle barn skal ha like muligheter i livet. Disse mannfolka er utdanna og ikke utdanna, og de trengs sårt i dette yrket alle sammen. De tilfører barnehagehverdagen noe ekstra bare ved å være menn. Deres interesser, væremåte og ikke minst fokus trengs i alle landets barnehager. Den lille delen med menn som ødelegger barn og deres fremtid er bare en liten promille av de fantastiske mannlige barnehageansatte som elsker og dyrker yrket sitt! Sett pris på menn som jobber i barnehager, det gjør ihvertfall alle barna som går der!!

 

(MANNomALT)

Barnehagelærer på min hals!


 

Følg meg på:

Facebook

Instagram

 

#barnehage #barn #overgrep #menn #mannligeansatte #barnehageliv #mannomalt

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits