Nå er det nok, hva er riktig? (MANNomALT)
Forside Facebook Instagram Om meg Hovedpersoner Kontakt

Nå er det nok, hva er riktig?Nå er det på tide å avgjøre dette en gang for alle.

Hva er riktig vei på knekkebrødet?

Se for deg følgende scenario: Du er kjempe fysen på et wasa husmann knekkebrød. Du finner frem pålegg og et knekkebrød fra skuffen, hva gjør du så? Hvilken vei skal det forbanna knekkebrødet ligge på fjøla? Skal man smøre/legge pålegg på den hullete siden, eller er det den flate siden som skal brukes? HVA ER OPP OG NED PÅ ET KNEKKEBRØD?

 

Hvorfor er dette viktig?

Jeg og "Fruen" er en dårlig match på noen områder. Jeg beklager kjære, men sånn er det bare. Vi har begge et ekstremt konkurranseinstinkt som gjør at slike "diskusjoner" fort kan bli en åpen krig både med og uten våpen. Vi kan aldri spille noen form for spill mot hverandre fordi begge er dårlige tapere og sinnsykt dårlig vinnere. Vi gnir det inn i trynet på hverandre i dagesvis, og slikt blir det generelt dårlig stemning av. Men da kan vi jo spille på lag da, tenker du? Absolutt ikke!! Hvis vi taper sammen hagler beskyldninger øst og vest. "du da? klarer ikke å slå EN ENESTE yatzy." Da blir vi liggende rygg mot rygg hele helgen. Dette knekkebrødspørsmålet har blitt en stillingskrig i heimen vår. Hver gang hun lager knekkebrød til meg, ja da kan du banne på at hun gir meg de med "feil" side opp. Dermed får også hun tilbake med samme mynt, selv om denne karen ikke lager så forbanna mye mat da.

 

Mine tanker!

Det logiske er da at man skal smøre/legge pålegg på den flate siden? Da får man et flatt underlag som gjør at det blir jenvt fordelt over hele knekkebrødet? For ikke å snakke om at det er fryktelig mye lettere å få pålegget til og sitte fast på den siden. Større flate med smør/majones = bedre feste?

 

Har du noen logisk forklaring på hvorfor den "hullete" siden eventuelt skal opp? Det må du i så fall forklare meg, selv om jeg vet det finnes mange "hullete" mennesker der ute!!

 

Hvilken side skal opp? Hva er den riktige siden av knekkebrødet? Redd ekteskapet å hjelp oss og finne ut av denne viktige samfunnsdebatten!

(MANNomALT)

 

Følg meg, og denne diskusjonen på:

Facebook

Instagram

 

#Knekkebrød #mat #diskusjon #uenighet #skillsmisse #forbanna #sint #mannomalt

 • 15 kommentarer


  06.04.2016 kl.20:57

  Det er kun én riktig side, og det er den hullete siden opp! At den hullete siden skal peke ned, er HELT feil.. Det plager meg når jeg ser folk bruke knekkebrødet på denne måten. Det er rett og slett litt irriterende.

  For det første smaker det bedre med den hullete siden opp, for det andre får man fylt hullene med et evt smørepålegg som gjør det mer smakfullt. For det tredje så reklamerer de med og har bilde av ett knekkebrød som viser hullene opp på selve emballasjen til knekkebrødet! Dessuten når knekkebrødet stekes er hullene opp, da er det også mest naturlig med denne siden opp. Altså HULLENE! Man spiser vel ikke baguetter med stekesiden opp... Blir like teit spør du meg!!!!! 😖
  MANNomALT06.04.2016 kl.20:58

  Anonym: Jeg er SÅ uenig med deg, men det har du sikkert forstått i selve innlegget ;) Men fakta er at du spiser knekkebrød FEIL! ;)
  Emma06.04.2016 kl.21:08

  Hullene opp, hvorfor vet jeg ikke men sånn har jeg alltid lært meg :) noen sier til meg at det er feil men njaaaa jeg kjører på hullene opp jeg 😝
  MANNomALT06.04.2016 kl.21:09

  Emma: jaja bare spis knekkebrødet feil du Emma ;)
  06.04.2016 kl.21:11

  Har aldri spist det feil! Det er det du som gjør. Du liker det innerst inne, det å få servert knekkebrød med salami og majones med den hullete siden opp. Er nok ikke uten grunn at du liker knekkebrødet jeg lager bedre enn det du lager selv! :) Du er nok en slik en SKAPKNEKKEBRØDSPISESMEDHULLAOPP-person. ;)
  MANNomALT06.04.2016 kl.21:12

  Anonym: Der var du ja "Fruen", tenkte jeg meg det ikke!
  Silje06.04.2016 kl.21:21

  Den siden med hull skal vende ned, pålegget skal på den 'sandpapir'-siden. Jeg får frysninger av å ta på den melne siden.
  MANNomALT06.04.2016 kl.21:25

  Silje: Takk for GODE refleksjoner Silje ;)
  Brodern06.04.2016 kl.22:19

  Hull ned! Hull opp er jo HELT NØRD!
  MANNomALT06.04.2016 kl.22:20

  Brodern: takk skal de ha :)
  Kathrine06.04.2016 kl.22:47

  Hull ned, flat opp! Enig med deg. Mye lettere å smøre på den flateste siden!
  MANNomALT06.04.2016 kl.22:52

  Kathrine: Så bra Kathrine. Hull ned er veien å gå :)
  Marihøne08.04.2016 kl.11:44

  Hullene gjør at det blir mere smør på knekkebrødet. Altså: Hullene NED på ukedager, hullene OPP i helgene. Sier seg selv ;)
  MANNomALT08.04.2016 kl.11:50

  Marihøne: haha en god refleksjon :)
  Nanna12.04.2016 kl.06:06

  Foreslår at man tar pålegg på begge sider, gjør knekkebrødet mindre kjedelig! Altså skinke MED knekkebrød, ikke knekkebrød med skinke👍

  Skriv en ny kommentar

  hits